Wat te doen tegen onkruid, hoe je het ook wendt of keert, het blijft altijd een terugkerend probleem. Ik heb nu een nieuwe onkruidverdelger gekocht waarvan ik hoop dat het de oplossing gaat bieden. Ik heb er al meerdere versleten en heb nu voor het eerst wel echt een goede gekocht. Vaak ging ik toch voor degene die het goedkoopste was, terwijl ik eigenlijk al wist dat dit niet slim is. Maar je doet zoiets omdat je op dat moment weinig te besteden hebt. Het is niet ander. Toen ik wat meer ruimte had, financieel gezien, ben ik meteen betere spullen aan gaan schaffen. Ik ben nog niet begonnen met de onkruidverdelger, daar neem ik dit weekend even de tijd voor. Ik wil het nu even tot de kern aanpakken, waardoor ik er zeker een aantal jaar geen last meer van heb, althans dat hoop ik. Door dit hele ‘probleem’ leer je wel steeds meer merk ik.

Growexpert

Dag en nacht kan ik het internet af struinen om te kijken hoe anderen het doen. Zo kom je denk ik ook sneller bij de juiste producten uit. Je moet vaak vallen en opstaan om iets te kunnen perfectioneren. Zo werkt het nou eenmaal in het leven!