Isoduct rookkanaal

Isoduct rookkanaalEen open haard met schoorsteen en alles erop en eraan te kopen was voor mij een geweldig idee. Het leek mij een leuke aankoop voor in de winter. Tijdens kerst gezellig met zijn alle lekker eten en drinken rond de open haard. Helaas schrok ik van informatie die ik had gezien op het internet. Er zijn zo’n 1300 ongelukken met open haarden en schoorstenen per jaar die levensbedreigend kunnen zijn, wanneer ze dit niet zijn is het als nog natuurlijk erg vervelend want de schade kost dan een hele hoop geld. Zodoende wilde ik kijken of er de mogelijkheid was om dit brand probleem te kunnen voorkomen. In verloop van tijd kwam ik terecht bij Bouw-handel. Op de website van Bouw-handel had ik de mogelijkheid om een isoduct rookkanaal te laten plaatsen door dit bedrijf!

Bouwhandel

Een prachtige open haard dankzij een isoduct rookkanaal!

Een isoduct rookkanaal voorkomt de levensbedreigende situaties. Bouwhandel gaf mij de mogelijkheid om op deze manier een veilige schoorsteen te kunnen plaatsen. Na het plaatsen van isoduct rookkanaal heb ik onmiddellijk een open haard aangeschaft. Ik maak nu alweer enkele weken gebruik van deze open haard op een veilige manier. De kerst mag van mij komen lekker met zijn alle genieten bij een lekkere warm open haard! Ik heb dankzij een isoduct rookkanaal een prachtige open haard!

Kwaliteit