Met een nieuw duo rolgordijn in een moderne frisse tint krijgt je kamer meteen een heel ander uiterlijk. Wat kleur kan doen voor de sfeer is ongelooflijk. En nieuwe gordijnen zijn vaak een stuk goedkoper dan je denkt. Je verandert je kamer snel en met weinig moeite. Je kunt de rolgordijnen direct in onze webshop bestellen en thuis laten bezorgen, dus het wordt je heel gemakkelijk gemaakt om je huis op te knappen. En ken je het nieuwe duo rolgordijn op maat al? Dat biedt veel flexibiliteit en comfort en ziet er eigentijds uit.

Kies nu voor een moderne uitstraling

Wie de trend op woongebied volgt zal vast wel weten dat ook rolgordijnen met de mode meegaan. Het duo rolgordijn op maat is daar een goed voorbeeld van. Door twee banen stof ten opzichte van elkaar te verschuiven, en een combinatie van transparante stof met een gekleurde baan te maken, is het duo rolgordijn eigenlijk iets tussen luxaflex en het traditionele rolgordijn in. Het kan aangepast worden aan de behoefte aan zonwering, het is als het ware aan te passen aan het weer. Wie kiest voor de warme uitstraling van textiel en de vriendelijke prijs van een rolgordijn met het gemak van luxe zonwering vindt het vanzelfsprekend om voor duo rolgordijnen te kiezen.

Met duo rolgordijnen bepaal je sfeer en privacy in huis

Kies voor sfeer in je interieur en laat je inspireren door duo rolgordijnen. Daarmee heb je op elk moment van de dag de juiste lichtinval. En wist je dat de bovenbakken in vier verschillende kleuren leverbaar zijn. Zo kun je ze zo onopvallend mogelijk in je raamkozijn verwerken. Houd de controle over de privacy in je kamer en laat rolgordijnen op maat maken. Duo rolgordijnen worden zowel toegepast in een zakelijke omgeving als in de huiselijke sfeer.