Wil je graag een nieuwe zwarte trapleuning aanschaffen? Dan ben je bij houtcompleet.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf bestaat uit een jong en dynamisch team dat vond dat het bestellen van houten artikelen sneller en gemakkelijk kon. 

De trapleuningen van houtcompleet.nl

Houtcompleet.nl biedt in het assortiment onder andere zwarte trapleuningen aan. Deze trapleuningen zijn reeds 1 x gegrond in de gekozen primer. De leuning dient na montage nog te worden geschuurd en afgelakt in de gewenste kleur. De trapleuningen maken een trap af en zorgen ervoor dat je op een veilige manier de trap op en af kan. De trapleuningen die worden aangeboden zijn in Nederland geproduceerd en zijn van een erg hoogwaardige kwaliteit. 

De gratis zaagservice 

De trapleuningen worden in verschillende gangbare maten geleverd. Wanneer jouw gewenste afmeting er niet bij zit kan je gebruik maken van de gratis zaag service. Bij het bestellen van de trapleuning geef je door wat de maat exact moet zijn en de vakmannen zullen de trapleuning vervolgens op de millimeter nauwkeurig voor je zagen. De trapleuning zal dan wordt verpakt en worden verzonden. Voordat deze doos wordt verzonden zal deze nog een extra laag met noppenfolie krijgen zodat de trapleuning niet kan beschadigen. Na de bestelling zul je een track and trace code ontvangen op het moment dat het pakket bij de vervoerder aangeboden wordt. Wanneer de levering langer duurt zal er direct contact met je opgenomen worden om jou hiervan op de hoogte te brengen.