sani22 sani3Al tijden ben ik dingetjes aan het zoeken om mijn keuken steeds wat mooier te maken en laatst heb ik van een goede vriendin van mij een hele mooie fonteinkraan gekregen voor in de keuken. Ik was al een hele poos opzoek naar zo’n soort model als dat ik gekregen heb en ben daarom super blij, ik heb uren op het internet gezocht een mijn vriendin heeft hem heel makkelijk besteld via Sanitair online. Ik ging er gelijk mee aan de sloeg toen ze hem aan me gaf en het verbaasde mij eigenlijk dat ik er zo snel mee klaar was, binnen een half uurtje had ik hem gebruiksklaar.

Een mooie aanwinst

sani11 Ik was mijn vriendin erg dankbaar voor de leuke en vooral luxueuze fonteinkraan die ze aan mij heeft gegeven, het maakte de keuken echt af. Ik schrijf dit artikel omdat er misschien meer mensen zijn die continu op zoek zijn naar upgrades voor in hun huis of misschien zit u midden in een verbouwing, dan is het wel fijn om een site te weten waar ze voor een lage prijs een zeer goed product aanbieden met een hoge kwaliteit. Ik heb al verschillende reacties gehoord van mensen die het een hele leuke aanvulling vonden en het maakt het echt af, het is misschien een klein detail maar het ziet er gelijk een stuk strakker en netter uit.