Wanneer mensen van plan zijn om een nieuw bed te kopen wordt er tegenwoordig zeer vaak gekeken in de richting van gerenommeerde merken die reeds over een lange geschiedenis en dus ook over een uitstekende expertise beschikken. Wanneer jij dat ook van plan bent zal je kunnen vaststellen dat het de moeite waard loont om even te kijken in de richting van het merk Harrison Spinks. Voor dit van oorsprong Britse merk geldt dat ze er bekend om staat altijd een geweldige kwaliteit te realiseren. Wil jij hier graag meer over te weten komen? Dan is het zeker interessant om je even te verdiepen in de geschiedenis en de voordelen van dit exclusieve beddenmerk. 

Harrison Spinks, een beddenmerk met een lange geschiedenis

Harrison Spinks is een behoorlijk Brits merk dat kan rekenen op een geweldige geschiedenis. Ze werd dan ook reeds opgericht in het jaar 1840. Bovendien is het zo dat dit bedrijf door de jaren heen verschillende keren werd onderscheiden met de ‘Queen’s Award for Enterprise’. Een zeer belangrijke troefkaart waar dit bedrijf over beschikt ten opzichte van andere merken is terug te vinden in het feit dat ze maar liefst 90 procent van de productie in eigen hand heeft. Dit betekent dat ze het volledige productieproces op de voet kan volgen. Wanneer je van plan bent om één van de verschillende artikelen van dit merk aan te schaffen ben je dus altijd verzekerd van een geweldige kwaliteit. 

Optimale controle over nagenoeg het volledige productieproces

Eén van de belangrijkste kenmerken van het familiebedrijf Harrison Spinks is dus dat ze toezicht houdt over nagenoeg 90 procent van de productie. Dit gaat van het fokken van de schapen tot het kweken van hennep- evenals vlas gewassen in de eigen boerderij. Daarnaast beschikt het merk ook over een eigen bos waar het hout voor de bedden vandaan komt. Alsof dat nog niet voldoende is kan er worden vastgesteld dat ook de productie van de pocketveren geheel in eigen handen is. Zelfs de tijen worden door het bedrijf zelf geweven. Dit is absoluut uniek binnen de sector. Het familiebedrijf heeft deze keuze bewust gemaakt omdat ze op die manier elk mogelijks kwaliteitsrisico wil kunnen uitsluiten. Voor jou als klant is dit uiteraard een extra reden om een beroep te doen op dit merk!

Een fantastische garantie voor jouw slaapcomfort

Last but not least moeten we het natuurlijk ook nog even hebben over de garantie die wordt aangeboden door het merk. Voor deze garantie geldt op moment van schrijven dat je kan rekenen op een garantieperiode van zomaar even zeven jaar. Dat is natuurlijk fantastisch. Dit maakt eens temeer duidelijk dat Harrison Spinks bijzonder veel vertrouwen heeft in de kwaliteit van haar producten. Ben je dus met andere woorden van plan om een echt aantrekkelijke meerwaarde te realiseren voor jouw slaapcomfort? Dan zal je kunnen vaststellen dat het aanbod van dit merk ook voor jou heel wat interessants te bieden heeft. Hoe dan ook is het zonder meer de moeite waard om je even te verdiepen in het geweldige aanbod dat dit merk voor jou in petto heeft. Geïnteresseerd in een bed van Harrison Spinks? Ga dan snel naar Broring.com.