nieuw plafond

plafondHet plafond veranderen is niet zomaar een klusje. Dit kun je het beste laten doen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Gelukkig heb ik zo’n bedrijf gevonden toen ik dit wilde laten doen. Heering is een bedrijf dat hier geweldig werk in afleverd en zij hebben ervoor gezorgd dat het er nu veel beter uitziet. Op het moment dat je in een kamer zit of op het moment dat je door de gang loopt dan valt het plafond natuurlijk op. Veel mensen kiezen dan ook voor een vrij standaard dak maar dit was niet iets dat ik wilde.

Ik wilde dat de bovenkant van mijn huis er een stuk beter uit zou dien. Ik wilde iets origineels en daarom zocht ik naar een aanbieder die dit voor mij kon doen. Ik kwam toen al snel uit op de website van Heering. Zij staan als erg goed bekent en op de website kwam ik veel mooie voorbeelden tegen. Dit overtuigde mij om met dit bedrijf zaken te doen en daarom nam ik al snel contact met ze op, eerst via de mail en later ook telefonisch. Later maakten we een afspraak en inmiddels ziet de bovenkant van mijn woning er al veel beter uit.

plafond veranderenWereld van verschil!nieuw plafond

De experts kwamen bij mij langs en ze bekeken ze situatie. Ze hadden toen al meteen een paar leuke ideeen en uiteindelijk is een van deze plannen het geworden. Het ziet er nu echt totaal anders uit, in positieve zin natuurlijk!