Als jij op zoek bent naar een huurwoning in Oosterhout, dan zou ik zeker eens kijken op Klikvoorwonen.nl. Ik heb via deze organisatie mijn huis gevonden en daar ben ik nog steeds erg blij mee!

Reageren op huizen

Toen ik deze site zag, heb ik mezelf ingeschreven. Daarna mocht ik gelijk reageren op huizen. Ik hoefde dus niet eerst geruime tijd ingeschreven te staan. Toen ik ging kijken, zag ik twee huisjes die mij wel iets leken. Ik heb op beide reageert en bij beide mocht ik gaan kijken. Het eerste huis viel mij tegen. Dit zag ik dus niet zo zitten, want het gevoel was gewoon niet goed. Toen ging ik het tweede huis bezichtigen. Ik was natuurlijk bang dat ik hetzelfde gevoel zou hebben, maar dat was gelukkig niet zo. Het voelde goed. Het was een mooi, licht huis en dat vind ik erg fijn. Ik hou niet van donkere ruimtes. Na de bezichtiging heb ik gelijk doorgegeven dat ik het huis heel graag wilde gaan huren.

Service

Toen de knoop doorgehakt was, heeft klikvoorwonen.nl gezorgd dat alle papieren snel getekend konden worden. Ik moest toen alleen nog heel even wachten tot de andere huurders verhuisd waren en daarna kon ik direct in het huis. Ik merkte toen dat de cv niet helemaal goed werkte, maar dat was een kwestie van een telefoontje en klikvoorwonen.nl ging het gelijk regelen. Het werd heel snel opgelost. Top service!!