logo-keuken-en-keukens

Ik raad het bedrijf Keuken en Keukens absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een droomkeuken voor een voordelige prijs. Bij dit bedrijf wordt jouw keuken namelijk speciaal voor jouw ontwerpen. 

Zeer veel informatie over het bedrijf op de website 

Wanneer je terecht komt op de website van Keuken en Keukens zul je terechtkomen op een zeer overzichtelijke website waar veel informatie op te vinden is. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf geen wagenpark, showroom of personeel heeft waardoor de kosten laag worden gehouden de keukens voor een voordelige prijs worden aangeboden. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor door ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen om kennis te maken met de eigenaar van het bedrijf.

keuken

Zeer tevreden over mijn nieuwe keuken 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De eigenaar kon al erg snel terecht voor een gesprek. Tijdens dit gesprek hebben  het uitgebreid gehad over mijn wensen voor mijn droomkeuken. Na het gesprek heeft Frits een ontwerp gemaakt die mij persoonlijk erg aansprak waardoor ik besloot om over te gaan tot een aankoop. De keuken werd een aantal weken later geleverd en gemonteerd. Ik ben super tevreden met mijn nieuwe keuken van keuken en keukens. Daarom raad ik het bedrijf ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is aan een mooie keuken die wordt aangeboden voor een voordelige prijs.