Sinds anderhalf jaar wonen wij in onze nieuwe woning. Het huis hebben we toen die tijd gekocht aangezien het een prachtige ligging heeft. Nu dat we beginnen te merken dat onze vloer welke we toen die tijd snel hebben gekocht niet meer straalt balen we als een stekker. Het zoeken naar nieuwe woonkamer tegels was dan het beste wat we konden doen. Iets wat we altijd al wilde hebben waren tegels, echter vonden we toen de prijs nogal aan de hoge kant waardoor we normaal laminaat hebben besteld.

KJLogo

Ruim assortiment

Vanaf het moment dat ik ben gaan zoeken op het internet viel het mij op dat hier genoeg bedrijven zijn. Het feit dat de kosten aardig hoog kan zijn heeft ons doen beseffen dat we intensiever moeten zoeken. Er moet toch een bedrijf te vinden zijn die het wel goedkoop kan aanbieden?

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van K & J Dieleman. Hier hadden ze geen prijzen maar wel een showroom waar je het met je eigen ogen kan bekijken om zo een keuze te maken. Samen met mijn man zijn we naar deze winkel gegaan en gezocht naar de tegels die we wilde hebben. Je raadt het waarschijnlijk al wel, wij zijn eindelijk geslaagd met onze tegels!