Wil je een vuilcontainer bestellen voor jouw afval? In een vuilcontainer kun je erg veel afval kwijt. Een container is dus ideaal voor tijdens een verhuizing of een verbouwing. Dan kun je meteen al het vuil op één plek kwijt en ligt het niet verspreid in of rondom het huis. Je kunt diverse vuilcontainers bestellen bij Maton Groep. Ze hebben verschillende formaten containers en je kunt er alle soorten afval in kwijt. Het is wel belangrijk dat je van tevoren aangeeft wat voor soort afval je in de container wil doen, want de prijs verschilt per afvalstroom. 

Soorten afvalcontainers

Je kunt online verschillende formaten vuilcontainers bestellen, afhankelijk van welke grootte je nodig denkt te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld een zak van één kubieke meter huren, maar ook een kleine container van twee, vier of zes kubieke meter. Wil je liever een wat grotere vuilcontainer bestellen? Dan kun je ook een container bestellen van zes, tien of elf kubieke meter. 

vuilcontainer bestellen

Soorten afvalstromen

De vuilcontainers zijn voor diverse afvalstromen te gebruiken: bouw en sloop afval, dakleer-bitumen, groenafval, grofvuil, houtafval, puinafval en zand en grond. De prijs van de container verschilt per soort afval. Wanneer de container vol zit, wordt deze opgehaald en wordt het afval op het eigen terrein verwerkt. Als je de container voor 12:00 huurt, staat deze dezelfde dag bij je op de stoep, ideaal voor een onverwachte klus!