Revivere Traprenovatie Limburg, laat uw trap weer leven! Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van ‘doe-het-zelf’ eiken trapbekleding op maat tot en met de vervaardiging van een volledig nieuwe trap. Wij zijn bij uitstek hét adres in de regio Limburg voor uw trap. Op basis van uw specifieke wensen & behoeften gaan onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen voor u aan de slag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan een kijkje op onze website. Bij ons betreft stap 1 altijd een globale inventarisatie, onderstaand een korte toelichting.

 

Stap 1: Een ‘globale’ inventarisatie.

Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij u altijd enkele vragen stellen met als doel het in kaart brengen van het ’type’ traprenovatie die u wenst. Het voornaamste hierbij is achterhalen of het gaat om onze basis eiken trapbekleding op maat (inclusief inmeten en montage), of een maatwerk traprenovatie project. Bij een basis traprenovatie vragen wij ook meteen of extra diensten, zoals het verwijderen van de bestaande trapbekleding en/of verfwerkzaamheden, gewenst zijn. Ook worden eventuele extra producten in kaart gebracht, zoals een trapwang op maat, trapleuningen en/of trapbalustrades.

 

Indien het gaat om een maatwerk traprenovatie traject brengen we uw wensen helder in kaart. Dit doen we omdat, afhankelijk van uw wensen, het inmeten wellicht beter door een van onze gespecialiseerde medewerkers uitgevoerd moet worden. Nadat uw wensen in kaart worden gebracht zullen wij u meteen informeren over het ‘hoe en wat’ met betrekking tot inmeten. Belangrijk om hierbij toe te lichten is het feit dat wij in een specifieke regio in Limburg gratis & vrijblijvend inmeten. Dit betreft de regio van regio Venray tot en met regio Weert. Met Venlo als ‘thuisbasis’ kunnen wij binnen deze regio ons totaalconcept van A tot Z optimaal aanbieden!