Ik hoorde om mij heen altijd verhalen dat een kamer huren Tilburg weleens lastig kan zijn, maar gelukkig heb ik het zelf niet zo ervaren. Bij Klik voor Kamers had ik namelijk binnen no time een leuke kamer gevonden in een gezellig studentenhuis vlakbij de universiteit! Inmiddels woon ik hier al een paar weken met heel veel plezier en ik ben enorm blij dat ik zo snel een fijne studentenkamer heb kunnen vinden.

Transparante werkwijze en makkelijk een kamer zoeken

Het fijne aan Klik voor Kamers is dat ze erg transparant te werk gaan. De advertenties van de kamers zijn duidelijk en ook de regels omtrent kamertoewijzingen zijn transparant. Zo mogen er alleen mensen reageren die ook echt student zijn en moeten ze er ook weer uit zodra ze met hun studie stoppen of afgestudeerd zijn. De huurprijzen zijn ook nog eens eerlijk, wat dus betekent dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een superklein zolderkamertje zonder ramen. In plaats daarvan woon ik voor nog geen 350 euro in een ruime kamer van 16 vierkante meter en heb ik twee leuke huisgenootjes met wie ik de keuken, badkamer en wc deel. We eten iedere week een keer samen en dat is heel gezellig, maar we laten elkaar ook genoeg met rust zodat we onze eigen dingen kunnen doen. Ik had me geen betere studentenwoning kunnen wensen dan dit!