logo_header (1)

Laatst hebben wij doen besluiten om onze woning in te richten met een nieuwe bad en douche. Een vriend attendeerde me daarom op de website van Sanitair online. Ik heb dan ook snel een kijkje genomen op hun website en trof hier een ruim aanbod aan van alles wat met sanitair te maken heeft. Ook al zocht ik slechts naar een bad en een douche, toch werd ik verleid om bij de andere categorieën een kijkje te nemen. Maar, terug bij het onderdeel bad en douche. Bij het onderdeel bad zie ik dat je vele soorten hebt. Zo bieden ze een rechthoekig bad aan en een hoekbad. Maar, ze bieden ook een zeshoek bad aan.

Novellini-Kuadra-_KUADRAF

Wist je trouwens dat ze meerdere showrooms hebben, verdeeld over Nederland? Ik denk dat ik aankomend weekend eens een van die showrooms ga bezoeken. Zo krijg je immers een goed beeld dan dat je alleen foto’s bekijkt op Internet. Wist je trouwens ook dat ze allerlei aanbiedingen aanbieden deze maand? Ik zie op de website van hun dat ze vele A-merken in huis hebben. Ook bieden ze bezorging op afspraak. Dat zijn al twee redenen waarom ik besloten heb om aankomend weekend voor Sanitair Online te gaan. Ik zag ook dat op hun website vermeld stond dat ze 100% fabrieksgarantie bieden. Dit neemt bij mij alweer iets van eventuele stress weg. Het aanschaffen van sanitair doe je natuurlijk het liefste zodra je garanties tegemoet kan zien.

sanitair

Ruim aanbod in sanitair

Zoals ik hierboven al vermeldde biedt deze partner in sanitair een groot aanbod van sanitair aan op hun website. Ik zou zeggen: bekijk hun website en wellicht zie je hier ook iets dat je leuk vindt.