Sinds kort mogen wij ook benoemd worden als inwoners van het mooie Almere! Iets wat we al een lange tijd hebben gewild en waar het nu tijd voor is geworden. Doordat we er geen zin in hadden om alles zelf te doen hebben we besloten om hier vakmensen voor in te huren. Zo is mijn man gaan zoeken in de stad en ben ik het internet opgedoken. Doordat ik heb gezocht naar Schildersbedrijf Almere en omstreken hoopte ik een voordelig bedrijf te vinden die ons hiermee van dienst kan zijn. Hoge kosten zitten we niet op te wachten aangezien er nog meer gedaan moet worden in het huis.

logo_edberg

Online gevonden!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Schildersbedrijf Edberg. Hier viel het mij gelijk op dat de kosten een stuk lager ligt per uur als wat ik elders heb gezien. Aangezien mijn man alweer thuis was gekomen zonder een schilder hebben we besloten om contact op te nemen met hun. Door hun bij ons thuis uit te nodigen konden ze een goede offerte opmaken waaruit je precies te zien krijgt wat de kosten hiervoor gaat worden. Ik weet in ieder geval zeker dat ik voortaan alles via het internet ga zoeken als ik iets nodig heb!