Wanneer je een solid surface toilet z.s.m. in huis wilt hebben, en je wilt niet al te veel betalen, dan kies je voor Sanitair33.nl! Een solid surface toilet kopen bij Sanitair33.nl is de beste keuze. Je kunt momenteel kiezen uit 6 modellen van de solid surface toiletten die allemaal hun eigen stijl hebben. De solid surface toiletten worden geleverd met montagehandleidingen zodat, wanneer je het toilet in huis hebt, je deze ook meteen kunt aansluiten en gebruiken. Solid Surface staat voor luxe en comfort. Bekijk de solid surface toiletten van Sanitair33 wanneer je de allerbeste toilet wilt in jouw badkamer.

Sanitair33

Solid Surface is thermisch hervormbaar, daarom is het zo dat je solid surface sanitair in de fraaiste ontwerpen zult vinden. Ben je een beetje handig? Dan kun je het solid surface zelf vervormen. Daarnaast is Solid surface erg hygiënisch, voedselresten trekken er niet in. Raakt Solid Surface beschadigd? Dan is het eenvoudig te repareren.  Solid Surface is 100% homogeen. Wil jij solid surface ergens anders dan in de badkamer toepassen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kun je kiezen voor een solid surface eettafel of een solid surface bureau. Met solid surface zijn er allerlei creaties te maken!

 

De naam solid surface is bedacht vanwege het materiaal en betekent ook letterlijk ‘solide oppervlakte’ in het Nederlands. Solid Surface heeft geen poriën en is daarom erg hygiënisch. Dankzij de laatste eigenschap vindt je het materiaal ook veel op kantoren als werkbalies. Solid surface is bestendig tegen vocht, hitte en koud, maar let wel op dat een gloeiende hete pan inbranden zou veroorzaken. Twijfel je of solid surface geschikt is voor jou? Wij raden het aan om het eerst in het echt bekijken. Ga naar showrooms en je zult meteen overtuigd raken van de kwaliteit van solid surface.