Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar een woning in Rotterdam. De woning die ik had gekocht was echter wel toe aan een verbouwing. Voor de badkamer heb ik een aantal nieuwe meubels gekocht en ik wilde graag een nieuw toilet kopen. Daarom ging ik op het internet op zoek naar een bedrijf die goede wc’s aanbiedt tegen een scherpe prijs. Toen ik hier naar op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezochten met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Toiletmarkt. op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ze beschikken over een erg groot assortiment dus je hebt erg veel keuze tussen de verschillende producten die ze aanbieden. Ik ben na een aantal wc’s met elkaar te hebben vergeleken overgegaan tot een aankoop. Toen de wc geplaatst was begon die binnen een aantal dagen te lekken. Ik nam daarom ook contact op om te vragen hoe het zit met de garantie.


Goede service

Toen ik contact opnam met het bedrijf om te vragen naar de garantie werd ik erg vriendelijk te woord gestaan. Ze hebben dezelfde dag nog een monteur langs gestuurd om te kijken naar het probleem. Hij had het probleem erg snel verholpen. Ik ben daarom ook erg tevreden over de service die Toiletmarkt mij geboden heeft.