Heb je net een nieuwe kamer en wil jij deze helemaal upgraden naar de mooiste kamer die je ooit heb gezien? Of wil je jouw bestaande kamer een upgrade geven? Dan kan het lezen van deze blog wellicht interessant zijn voor jou! Vaak als je net een nieuwe kamer gaat maken wil jij hem helemaal in stijl hoe je wilt. Echter kom je er uiteindelijk achter dat het nog een beetje saai is of nog niet compleet. Daarvoor heb je deze blog! In deze blog neem ik jou mee naar enkele relevante opties die je kunt overwegen om in jouw kamer te doen. Het geeft een goede look, kan lang mee en het is trendy. In mijn kamer heb ik dit ieder geval wel gedaan en ik ben er super blij mee! Ben je al benieuwd wat het allemaal is? Lees het hieronder!

Led strips

Dit is wellicht de trend van het jaar! LED strips toevoegen aan jouw kamer. Vorige jaren zag je dit al echt vaak terug komen bij clubs of achter televisies en auto’s zoals Mercedes, maar nu ook voor in jouw kamer. Het is daarnaast ook niet heel duur wat je zou verwachten. Wanneer het donker is en je een film aan het kijken bent kan een Led strip echt veel doen. Het geeft een bepaalde look, het maakt gezellig en het ziet er heel vet uit. Een Led strip kan je opplakken met stickers aan de achterkant van de strip. Daarna plug je hem gewoon in het stopcontact. Met een afstandsbediening die je vaak erbij krijgt kan je de kleuren veranderen naar bijna elke kleur die je wilt. Laten knipperen of de helderheid aanpassen kan zelfs ook! Als je hier interesse in hebt, moet je een kijkje nemen bij Ledstrip-specialist.nl. Zij hebben een ruim aanbod met een uitstekende service.

Kleding rek/schoenen planken

Heb je veel kleding en/of schoenen? Koop een kleding rek die je naast je kast kan zetten met je favoriete items. Koop daarnaast wat mooie hangers die passen bij het rek en klaar. Dit geeft een hele leuke look aan je kamers en jouw leukste items hangen op een speciale plek. Wat je daarnaast ook vaker ziet is dat mensen een simpele witte plank monteren en een paar schoenen erop zetten.

Foto’s

Als laatste kan je foto’s neerzetten in jouw kamer. Dit is echt iets wat veel mensen vergeten maar wel een hele leuke look geven aan jouw kamer. Het geeft wat persoonlijks en het maakt jouw kamer niet kil wanneer je bijvoorbeeld alleen maar witte spullen hebt.