snoozing

Smulders Textiel is waar je moet zijn voor je maten dekbedovertrekken en eigenlijk alles voor je bed. Ze hebben voor dekbedovertrekken al meer dan 2881 verschillende soorten dekbedovertrekken met allerlei verschillende maten. Je kan ze kiezen van 200 meter lang tot aan 2 meter en 60 centimeter lang. Je kan verder ook nog filteren op kleur, materiaal, prijs, instopstrook, merk, woonstijl en dessin. Je kan zo eenvoudiger kijken wat je wilt en zo heel eenvoudig het dekbedovertrek vinden die je zoekt. Naast de dekbedovertrekken hebben ze nog veel meer voor op je bed. Ze hebben alles van een matrasbeschermer tot aan een kussensloop. Deze zijn ook allemaal van hoge kwaliteit en voor een voordelige prijs.

maten dekbedovertrekken

Waarom kiezen voor Smulders Textiel

Naast het immense aanbod zijn er nog veel meer redenen waarom je voor Smulderstextiel zou moeten kiezen:

Ten eerste kan je heel eenvoudig bestellen op de website. Je kiest de producten die je wilt, Deze doe je in je winkelmandje. Vervolgens betaal je deze met ideal en voilá je bestelling is geplaatst.

Ten tweede is het zo dat als je deze bestelling voor 12 uur ‘s nachts plaatst deze bestelling de volgende dag alweer in huis is.

Bed

Ze bezorgen niet alleen in Nederland. In Nederland worden de pakketjes met PostNl verstuurt en in België wordt dit gedaan door UPS. Ten derde is het zo dat ze een keurmerk hebben voor hun website. Dit keurmerk houd in dat ze een veilige en snelle website hebben neergezet die aan allerlei eisen voldoet. Ze werken hier ook hard aan. Tot slot staan de mensen van Smulders Textiel klaar voor je om al je vragen zo snel mogelijk en zo deskundig mogelijk te beantwoorden. Ze kunnen je advies geven over de stoffen waar je uit kan kiezen.