Om makkelijk te kunnen verhuizen is het belangrijk om je zaken op orde te hebben, denk aan alles goed inpakken en genoeg man(vrouw)kracht te hebben. Een verhuizing levert namelijk best wat stress situaties op, denk aan een vaas die kapot kan gaan of een piano vervoeren in een busje. Nou hoe kan je het zo spoedig en gemakkelijk laten verlopen, daarvoor zijn de volgende punten:

Verpak je spullen goed.

Daarmee bedoel ik, houd de breekbare spullen bij elkaar en zorg dat die goed verpakt zijn in bijvoorbeeld folie of met luchtkussens. Ook kan je breekbare tape erop plakken of gewoon met een stift op de doos schrijven dat het breekbaar is. Door de breekbare spullen bij elkaar te houden zorgt ervoor dat het voor iedereen duidelijk is dat met die dozen extra voorzichtig gedaan moet worden.

Nieuwe spullen.

Het is ook fijn om te beginnen in een nieuw huis met nieuwe spullen. Denk bijvoorbeeld aan servies  of andere spullen. Dit hoef je dan ook niet te vervoeren en hoeft ook niet stuk te gaan. Als je een housewarming geeft of gewoon een verjaardag viert kan je een kijkje nemen op www.easy-out.nl zij hebben handig samengestelde boxen voor verhuis situaties.

Genoeg mensen.

Dit is erg fijn voor alle hulp die komt kijken bij het verhuizen. Denk aan het indelen van je bestek la of het in elkaar zetten van je nieuwe kast, ook is het fijn als je iemand kent die je behang op kan hangen. Zo kan jij je bezig houden met bijvoorbeeld verven of dat de meubels op de juiste plaats komen.

Het wordt een hectische dag maar als je bedenkt dat deze punten helpen gaat het je een stukje makkelijker af. Een goede voorbereiding is noodzakelijk maar bedenk dat het altijd anders kan lopen tijdens de verhuizing.