Stond ik een tijdje geleden lekker onder de douche, kijk ik naar het doucheputje en die was echt niet oké meer, hij was vies en zag er gewoon niet lekker fris meer uit. En ik vind dat van het hele huis de wc en de douche er gewoon het meest fris uit moet zien en moet ruiken. Ik had het er over met mijn man en die vond dat we een douchegoot moesten nemen, maar dan wel een van RVS, want we willen natuurlijk niet hebben dat hij gaat roesten. Dus gingen we samen op zoek naar douchegoten van RVS. Via de site aquaberg.nl vonden we mooie douchegoten van RVS. Ze verkopen daar meerdere douchegoten van RVS dus het was nog even een kleine onderneming om er een uit te kiezen die bij ons zou passen en die ook letterlijk in de douche zou passen. De maat moet uiteraard ook goed zijn. Met het merk aquaberg heeft u een stijlvolle afvoer voor uw inloopdouche, gelukkig waren de douchegoten van RVS beschikbaar in verschillende stijlen en maten. Bij degene die wij hebben uitgekozen tussen de douchegoten van RVS kunt u bepaalde delen ervan uitnemen en goed afsoppen. Het RVS is onderhoudsvrij zodat vuil zich een stuk minder snel kan hechten en wij persoonlijk hadden dit hard nodig want wij hebben een prachtige dochter met prachtige krullen die overal en nergens terecht komen. Zelf heb ik ook lang haar en mijn haar laat ook nog weleens wat los. De drains zijn voorzien van stelmogelijkheden en worden inclusief installatiemateriaal en waterbestendig tape geleverd. Op de site kunt u zelf een dealer vinden van de douchegoten van RVS die van Nederlands fabricaat zijn, ze bieden een goede service, een hoogwaardige kwaliteit en zijn uit voorraad leverbaar. Naast de douchegoten verkopen zij ook afvoerputten, afvoergoten en onderdelen. Ze hebben een online kenniscentrum wat natuurlijk fijn is voor de leken onder ons (zoals ik zelf). Ze hebben ook een aantal downloads als het gaat om brochures over diverse producten die ze aanbieden.

Ook douchegoten van RVS nodig?

Nou, wij zijn zeer tevreden in ieder geval met de douchegoten die wij hebben uitgekozen. Het ziet er weer prachtig uit en veel netter dan we het hiervoor hadden. Nu zeggen we tegen elkaar: waarom hebben we dit niet eerder gedaan? Heel mooi en ja, krijg er gewoon geen genoeg van om naar te kijken!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? 

Als u ook interesse heeft in douchegoten van RVS neem dan eens een kijkje bij hen op de site, omdat:

  • Ze een goede kwaliteit aan douchegoten en meer aanbieden.
  • U hun brochures kunt downloaden en daar alles duidelijk in staat beschreven.
  • Ze snel reageren en hun werk goed doen qua bestelling en levering en meer hulp zo nodig.

Ik wist niets af van douchegoten en ik weet er natuurlijk nog steeds niet veel vanaf maar wel meer als hier voor. Wij zijn in ieder geval heel erg tevreden met onze nieuwe douchegoten en wensen dat we hier sneller mee waren begonnen zodat we ons niet zo hadden hoeven irriteren aan die vieze oude doucheput.