Bent u opzoek naar een bedrijf dat doet aan woning ontruimen gespecialiseerd voor ouderen dan bent u bij Seniorenhulp Nederland op het juiste adres. Seniorenhulp Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuizen en ontruimen van woningen van ouderen mensen. Ook kopen wij de inboedel op als u hiervoor wenst.

logo

Het team bestaat uit specialisten die met alle liefde u helpen met het  woning ontruimen en verhuizen van de spullen  van bijv. uw ouders of echtgenoten. Door de jaren van ervaring heen heeft het team al veel verschillende dingen mee gemaakt, van mensen die willen verhuizen naar een bejaarden huis tot het ontruimen van een huis kort na dat een familie een geliefden heeft verloren. Hierdoor hebben ze ervaring met veel verschillende situaties en kunnen zij zich goed aanpassen aan iedere mogelijke situatie.

Galerij12

Door middel van het hebben een ruim wagenpark met daarin voertuigen voor bijna alle situaties. Kunnen ze iedere klus goed klaren. Het wagenpark bestaat uit busjes voor klein vervoer tot verhuisliften die uw spullen door het raam naar beneden kunt haken als u op een hogere verdieping woont. Zijn uw meubels groot of heeft u  heel veel artikelen en past dit niet in het busje dan is dat ook geen probleem , zij sturen dan gewoon een van hun vrachtauto’s om al uw spullen netjes op de plek van bestemming af te leveren.

Bij Seniorenhulp Nederland zijn ze altijd eerlijk en transparant tegenover onze klanten. Dit is erg belangrijk aangezien ouderen mensen niet zitten te wachten op onverwachte onnodigheden en al helemaal niet als ze net een dierbaren hebben verloren.