badkamer

Als u overweegt uw huis te verbouwen om meer ruimte te maken, zal de badkamer waarschijnlijk ook op de lijst worden genoteerd. Er zweven verschillende kleine badkamerideeën rond op internet. Maar wist u dat onderzoek naar douchedeur ideeën en ontwerpideeën voor douches u kan helpen om aanzienlijke hoeveelheden ruimte in de badkamer vrij te maken? Voordat u kleine badkamerideeën gaat bekijken, kunt u het beste controleren of uw douchedeur het enige is dat moet worden gerepareerd. Dit kan veel problemen oplossen met overbelaste ruimtes in de badkamer. U hoeft niet te betalen voor het veranderen van de hele badkamer. Zorg er eerst voor dat u de afmetingen van uw doucheruimte kent en hoeveel ruimte u hebt tussen de andere armaturen en de douche. Hoeveel tijd investeert u elke dag in het schoonmaken van de douche? Denk aan dat soort zaken. Maar laten we nu meteen ingaan op enkele unieke douchedeur ideeën en badkamerdouche-ontwerpideeën, zodat u betere beslissingen kunt nemen voordat u andere kleine badkamerideeën implementeert.

Frameloze glazen douchedeuren

Een frameloze douchedeur bestaat uit sterk gehard glas dat geen metalen steun nodig heeft voor de buitenranden. Het resultaat is een moderne, strakke doucheruimte zonder visuele belemmering. Als u het leuk vindt om metselwerk of ingewikkelde tegelontwerpen te presenteren, is dit de optie. Let wel dat frameloze deuren wel minimaal metaal bevatten voor de clips voor de scharnieren. Door glazen douchedeuren kan ruimte vrijmaken en de badkamer een ruimtelijker gevoel geven.

glazen douchedeuren

Semi-frameloze glazen douchedeuren

Deuren met kozijnen langs de boven- en zijkanten kunnen ook frameloze deuren worden genoemd. Maar de installatie wordt semi-frameloos genoemd. Het beste na een frameloze deur is de semi-frameloze deur. Dit past bij iedereen wiens budget niet samenvalt met de frameloze deuroptie, die over het algemeen vrij prijzig is. U kunt daarbij hoogwaardige onderdelen uitkiezen, zoals stevige handgrepen, gepatenteerde glascoating en permanent verlijmde scharnieren.

Glazen kuipbehuizing

U houdt zo veel van uw bad dat u er gewoon geen afstand van kunt doen, ook al betekent het meer ruimte. Geen probleem. Maak gewoon een glazen kuip om uzelf de visuele luxe van ruimte te geven. Het is veel slanker dan een normaal douchegordijn. Installeer een frameloze schuifdeur van de kuip die is behandeld met een beschermende coating. Hierdoor glijdt de deur moeiteloos over zijn RVS wielen.