Tuinplantenwinkel

Tuinplantenwinkel is de webshop wanneer je tuinplanten zoekt. Helemaal met het mooie weer van deze periode, gaat er niks boven een mooie en gekleurde tuin. Alleen wat doe je wanneer je net verhuisd bent en de tuin mag wel opgeknapt worden? Dan blijft er vaak maar één oplossing mogelijk en dat is de schop er in. Dit geeft je wel het voordeel dat je het zelf opnieuw kan inrichten, zodat jij je ideale tuin kan maken. Weet je niet goed wat er allemaal mogelijk is dan is het niet verkeerd om hulp in de schakelen.

Assortiment

Tuinplantenwinkel helpt en adviseert

Hoewel het leeg maken van de tuin vrij gemakkelijk ging, was het bedenken wat er terug moest komen een stuk lastiger. Door de combinatie van hoge en lage planten kan je alle kanten op. Doe je de kleine planten vooraan en daarna de hoge planten en struiken? Of ga je ze meer mixen, zodat je afwisseling en eigenlijk contrast krijgt? Des te meer we er over nadachten, des te meer vragen we kregen. Het werd daarom tijd om hulp in te schakelen. Bij tuincentra loopt altijd wel personeel die een goed inzicht heeft om tot een mooi resultaat te komen.

Advies

Tuinplantenwinkel is een voorbeeld van zo’n tuincentrum. Naast een uitgebreide webshop  hebben ze ook een centrum die je kan bezoeken. Dan kan je niet alleen de planten in het echt zien, maar ook advies vragen. Hierbij hadden we een aantal foto’s gemaakt van de tuin, zodat ze een beeld kregen van de ruimte. Het duurde ook niet lang voordat de tuin, in gedachten dan, was ingericht. Naast persoonlijk advies heeft Tuinplantenwinkel nog een voordeel. Ze bezorgen je planten met een eigen bezorgservice. Zeker wanneer je een kleine auto hebt, dan is dit erg prettig. Hierbij zorgen ze ook dat je je planten binnen twee tot vier werkdagen in huis hebt.