Huis-zoeken

Sommige mensen worden vastgoedhandelaar en vastgoedbeheerder vanwege de hopelijk goede rendementen. Er zijn ook mensen die dit uit passie doen. Marcel van Hooijdonk behoort duidelijk tot de laatste categorie. Hij koopt en renoveert panden met passie en inzicht en maakt er op die manier fraaie huizen van waar mensen met veel plezier kunnen wonen. Marcel van Hooijdonk heeft een hekel aan leegstaande panden. Als hij een leeg pand ziet waar niets mee gebeurt dan jeuken zijn handen om dit pand aan te pakken.

Panden kopen en opknappen voor de verhuur

Marcel van Hooijdonk heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het kopen van panden waar veel anderen geen brood meer in zagen. Hij ziet in ieder gebouw een kans om er iets moois van te maken. Of het nu een oud winkelpand is of een kantoor dat al jaren leeg staat, Marcel van Hooijdonk gaat er graag aan de slag om er één of meerdere woningen in te vestigen zodat het pand een nieuwe bestemming krijgt en daarmee een bijdrage levert aan de grote vraag naar woningen in vooral de grote steden.

Huizen opknappen is de grootste liefde van Marcel van Hooijdonk

Zolang Marcel van Hooijdonk de mogelijkheid heeft zal hij huizen blijven kopen en renoveren. Hij kiest zijn panden met zorg uit, zijn vo

orkeur gaat uit naar gebouwen die kansen bieden om huurders aan een betaalbare woning te helpen, of het nu om een student gaat of om een jong gezin. Veel mensen bewonderen de passie van Marcel van Hooijdonk en zijn hem dankbaar voor de kansen die hij creëert.