Bent u op zoek naar een hordeur? Dan bent u bij Unilux aan het juiste adres! Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende deuren, onder andere de hordeur!

Insectenwering voor deuren wordt in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en met dus zeer degelijk zijn. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Daarnaast kan zowel een Unilux hordeur als raamhor altijd gerepareerd worden  en dat verlengd de levensduur van de raamhor of hordeur. Het gaat in de hordeur is zo doorzichtig mogelijk gemaakt, maar nog wel zichtbaar aangezien de kans anders bestaat dat men er tegenaan loopt. In de hordeuren zit daarom zwart gaas.

De monteurs van Unilux kunnen de hordeur zowel in het kozijn als op het kozijn plaatsen. Het ligt er net aan wat het beste uitkomt bij uw kozijn en deur. Er is voor iedereen altijd een perfecte hordeur! Dit komt omdat de hordeur op maat gemaakt kan worden. Daarnaast geven de specialisten u ook altijd het beste advies. Het is namelijk voor u niet een alledaagse bezigheid om een hordeur uit te zoeken.

Eigen ervaring

Onlangs heb ik ook een hordeur besteld bij Unilux. Mijn deur heeft niet de standaard maten en daarom was ik op zoek naar een bedrijf die hordeuren op maat kon maken. Ik kwam toen uit bij Unilux. Ik heb daarom de maten doorgegeven en zij hebben de perfecte hordeur gemaakt! Het is een echte aanrader om uw hordeur bij Unilux te laten maken!