Scheer dakkapellen

Al een tijd waren wij op zoek gegaan naar een dubbele dakkapel. Raar genoeg zie je overal wel enkelvoudige op het dak staan, maar niet het model waar wij naar op zoek waren. Onze zoektocht was uiteindelijk bij Scheer Dakkapellen terecht gekomen en hier hebben wij dan eindelijk ons droom model mogen vinden. Voordeel is dat dit bedrijf deze dakkapellen allemaal zelf ontwerpen en maken en hiervoor geen extern bedrijf nodig heeft. Samen met een medewerker zijn wij rond de tafel gaan zitten en hebben onze wensen hier kenbaar gemaakt. Al snel kregen wij een schets te zien van het model waar wij al een tijd naar op zoek waren.

Dakkapel plaatsen

Een dubbele dakkapel laten maken

Voordeel aan dit model is dat wij nu ook twee slaapkamers op onze zolder konden maken. Door de ruimte die deze ramen gaven, was het makkelijk om hier ook gebruik van te maken. Door deze verbouwing konden onze twee dochters naar zolder verhuizen.

De plaatsing kan al binnen één dag geplaatst worden. De medewerkers van dit bedrijf beginnen al om 8.00 uur. Zij starten met het afplakken van de vloer om eventuele beschadigingen te voorkomen. Hierop halen zij de dakpannen van het dak af en zagen alvast een groot gat in het dak. Wanneer dit allemaal is gedaan komt er een grote kraan met een mooi dakkapel aanrijden en zet deze op het dak. Alles moet tot in de centimeters nauwkeurig worden gedaan, om lekkages te voorkomen. Rond 14.00 uur worden de laatste puntjes op de -i- gezet en is deze ruimte klaar om als kamer ingericht te worden.

dubbele dakkapel