Mijn nichtje werd bijna 5 jaar en had net van haar ouders een prachtige nieuwe meisjes kamer gekregen. Voor haar verjaardag zocht ik een leuk persoonlijk cadeau voor haar nieuwe kamer. Mijn zus vertelde dat ze nog geen kapstokje heeft. Ik ging gelijk op onderzoek uit maar ik werd een beetje teleurgesteld door de saai ontwerpen die helemaal niet bij mijn 5jarige nichtje pasten. Een vrienden tipte mij de website frakkz-kapstok.nl, hier zou je wel hele leuke kapstokje kinderkamer kunnen vinden.

kinderkapstok_coats_please Letterkapstok_Nieuw_site_2 Kinderkapstok_vogel-res_1

Een gepersonaliseerde oplossing

Ik was aangenaam verrast toen ik op de website kwam. Ik zag namelijk dat je de kapstokjes inderdaad geheel kan laten personaliseren tot en met de naam aan toe. Ik kon voor een materiaal en stijl kiezen en ook voor kleur. Ik heb aangegeven dat ik graag de naam van mijn nichtje op de kapstok wil, wat geen enkel probleem bleek. De verzendkosten waren zelfs gratis! Op de dag dat mijn nichtje jarig was vertrok ik met de ingepakte kapstok onder mijn arm naar het huis van mijn zus. Toen mijn nichtje haar cadeau uit pakte was ze helemaal gelukkig. Zo iets moois had ze nog nooit gezien vertelde ze mij. Kortom: een absolute aanrader frakkz-kapstok.nl, ik ontving een goede service en het was geweldig om zo’n persoonlijk cadeau te geven!