bouwhandel4 bouwhandel3Mijn vriendin en ik hebben mijn moeder een tijdje terug met een verbouwing geholpen en we raadde het ze aan om een lichtkoepel te nemen, een lichtkoepel bestel je bij Bouw Handel gaf ik haar als advies. We hadden namelijk online gekeken naar de beste oplossingen en de mooiste koepels die mijn moeder mooi zou vinden, zo kwamen we  bij de bovenstaande website terecht omdat deze ook gewoon simpel weg het goedkoopste was. We lieten het zien aan mijn moeder en ze vond het ook een heel leuk idee omdat het gewoon super veel licht binnen laat en dat vind ze erg mooi, een natuurlijk licht zonder dat lampen hier voor hoeven te zorgen.

Het resultaat was nog mooier

Toen de koepel eenmaal binnen kwam waren we eigenlijk een beetje verbaasd over de kwaliteit van het model, het was erg gebruikersvriendelijk en de kwaliteit van de koepel was erg hoog je kon zien dat dit niet een of andere goedkope oplossing was. We gingen aan de slag met het installeren van de koepel, eigenlijk wilden we hier vakmensen voor inhuren maar het was vrij simpel bouwhandel1om het zelf te doen en daarom lukte het ons. Toen het er eenmaal inzat zag het er perfect uit, het licht viel overdag precies goed binnen en het zorgde voor een hele mooie natuurlijke verlichting. Mijn moeder is super blij met ons idee en dat doet me goed, dat ik met mijn passie haar huis ook een stuk mooier kon maken.