Gevelbekleding hout

Sinds kort hebben wij ons huis met gevelbekleding hout opnieuw bekleed. Hiervoor hebben wij eerst de binnenkant aangepakt en nu waren wij met de buitenkant begonnen. Een klus waar wij wel de tijd voor hebben genomen. Want als wij ergens aan gaan beginnen moet het ook goed zijn. Via een dealer in onze buurt hebben wij het materiaal aan kunnen schaffen, wat wij aan onze gevel willen hangen. Het is namelijk niet mogelijk om rechtstreeks met Plastica een order te bestellen. Zij werken namelijk alleen maar met een dealerbeleid.

Bijzonder mooie gevelbekleding hout besteld

Inmiddels hebben wij ons huis er weer netjes bij staan. Het materiaal die wij hebben gekocht staat prachtig tegen de gevel van onze woning. Het aanzien in de straat is hierdoor meteen een stuk beter geworden. Want ons huis springt er echt uit. Onze keuze was gevallen op de kleur Afro rood en dit staat geweldig.

Door dit materiaal hebben wij nu een huis die nagenoeg onderhoudsvrij is. De bekleding is gemaakt van kunststof en hierdoor hoeven wij niet elke vijf jaar een schilder te laten komen om de gevel te verven. Bovendien krijg je op dit materiaal, Massief NT, ook nog een 10 jaar garantie en dat geldt ook voor de kleur. Het aanbrengen van dit materiaal is ook erg makkelijk met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Bekijk de website voor de vele mogelijkheden.