Frisse lucht in huis met hor

Kun je niet wachten totdat het lekkere weer weer aanbreekt in de lente? Nog een paar weken wachten en dan zul je langzaamaan weer kunnen genieten van de buitentemperaturen en de zon. Tijdens deze periode is het lekker om buiten te zitten. Maar hoe zit dat met luchten in de lente en zomer? Want frisse lucht is ook goed om binnen te hebben. Daar hebben ze de hor voor uitgevonden! In dit blog vertellen wij jou de vele voordelen van horren.

Hou allerlei beestjes tegen

Dankzij de hor kun jij zowel in de zomer als in de lente lekker jouw deuren open laten. Met een hor kunnen er namelijk geen beestjes binnenkomen, maar wel frisse lucht! Doe dit door nieuwe horren te laten plaatsen. Horren houden muggen, wespen, vliegen en steekvliegen buiten. En natuurlijk ook veel andere beestjes, denk hierbij aan kevers of mieren. Insecten in huis is geen pretje, daarnaast kunnen ze ook jouw interieur aantasten of jou terroriseren. De wesp is een van de insecten die je echt niet binnen in huis wilt hebben. De hor houd al deze beesten tegen.

Luchten op elk moment van de dag

Veel mensen kiezen ervoor om geen horren te nemen. Zij lopen wel tegen het nadeel aan dat ze de deuren alleen overdag open kunnen doen. Zodra het donker wordt mogen er geen lampen binnen branden, dit trekt veel insecten aan zoals de mug. Maak het jezelf makkelijker door horren te laten plaatsen. Nu kun je op elk moment van de dag je woning lekker luchten. Dit is goed voor jouw gezondheid en die van je gezin.

Horren tegen hooikoorts

Heb je last van hooikoorts? Dan kunnen horren jouw klachten verminderen. De rondzwevende pollen die bij hooikoortspatiënten erg vervelend kunnen zijn worden door een hor voor een gedeelte tegen gehouden. Zo kun jij als hooikoortspatiënten genieten van frisse lucht in huis. Meer weten over handige objecten voor in huis? Je leest de leukste artikelen op deze website.