Bankstel

 

Ik ben een jongen en ik houd erg veel van gamen. Daarom game ik ook vaak met mijn vrienden. Als ik dan met mijn vrienden aan het gamen ben is het fijn als je ook lekker relaxt kunt liggen of zitten op een bankstel, inplaats van zitten op een harde bureaustoel. Daarom was ik opzoek gegaan op het internet naar een leuke zit meubel, wat past in de stijl van mijn kamer.

Ik wilde een niet al te grote zit meubel omdat mijn kamer niet zo groot is. Ik ben nou eenmaal de jongste thuis en als je de jongste thuis bent, krijg je ook de kleinste kamer. Al dus een 2 zits bank waar ik lekker op kan relaxen met mijn vrienden tijdens het gamen.

Na een tijdje

Na een tijdje kwam ik uit op de website van wortman.nl. Bij Wortman hebben ze heel veel soorten en maten zit meubels, wat perfect paste in de stijl van mijn kamer. Ik wilde graag een leren zit meubel zodat je het makkelijk kon afnemen als er op werd geknoeid. Want ja een stel jongens en gamen op een kamer, dan gaat er wel eens wat mis.

Uiteindelijk bestelde ik de denim 2 zits meubel in de kleur lichtgrijs met donkergrijze poten. Dit past goed bij mijn kamer aangezien ik een zwart bed heb, met lichtgrijze geverfde muren.

Na een tijdje wachten was mijn zit meubel eindelijk binnen en hij paste perfect in mijn kamer! Ik heb mijn bankstel gelijk uitgetest samen met vrienden en iedereen vond het heerlijk zitten! Zoek jij een nieuw meubelstuk? Kijk dan snel op wortman.nl.

 

Bankstel