Een eigen woning hebben is erg leuk. Dit kun je geheel naar eigen wens verbouwen, zo ook onze gevelbekleding. Dit willen wij namelijk gaan vervangen aangezien onze woning uit de jaren ’60 komt en hier niet eerder naar is omgekeken. Zodoende hebben wij het besluit genomen om dit geheel te gaan renoveren. Althans, de gehele buitenkant van ons huis gaan wij aanpakken.

Online gezocht

Natuurlijk hebben wij al wel eens vaker op het internet gezocht naar nieuwe tips om te gebruiken. Ik ging er alleen niet vanuit dat wij zo snel een perfect bedrijf zouden vinden. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van Heering. Dit bedrijf staat in de wijde omgeving bekend wegens de goede kwaliteit welke zij verkopen. Dit sluit precies aan wat wij zoeken. Aangezien ikzelf niet weet hoe dat wij dit moesten realiseren, heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te zoeken met dit bedrijf.

Aanrader!

Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn heeft mij zeer netjes te woord gestaan. Hierdoor werd het voor ons vrij snel duidelijk wat er nodig was om onze gevelbekleding te vervangen. De montagevideo welke ik op de website van dit bedrijf had gezien leek enorm eenvoudig. In de realiteit was dit ook het geval! Met een paar uur werken hadden wij namelijk onze voorzijde van het huis al gerenoveerd. Wellicht dat wij dit ook aan de achterkant van het huis gaan doen.