Hallo, Ik heb een leuk stukje voor jullie vandaag! Het onderwerp van dit stukje gaat over een aannemer genaamd Radix en Veerman! In het kort mijn ervaringen met het bedrijf. Mijn zusje is een maand geleden verhuisd naar haar nieuwbouwwoning die ze van de grond af heeft laten bouwen door het eerder genoemd bedrijf. Toen het huis af was ben ik meteen langs gegaan om te helpen met verhuizen en noem maar op. Ik moet zeggen het huis ziet er heel mooi uit en mijn zusje is er ook heel erg blij mee . Zee heeft alles naar haar eigen smaak kunnen indelen. Maar dat is nou juist het mooie niet alle aannemers zijn zo vaak hebben ze standaard tekeningen en kan je dus niet veel wijzigingen en dat is nou dus heel erg jammer. Gelukkig was bij mijn zusje en het bedrijf dat ze heeft ingeschakeld dus totaal niet het geval!20140415_073431-210x130 Dia14-210x130 large-1-210x130

Hoe is ze nou daadwerkelijk met dit bedrijf in contact gekomen?

Mijn zusje was lang bezig met het zoeken van de juiste aannemer. Na veel zoeken op het internet kwam ze dus uiteindelijk bij Radix en Veerman. Ze kon meteen terecht voor een persoonlijke afspraak om haar wensen met de aannemer te bespreken. Niet veel later stond alles dan op papier en was het alleen aan haar te tekenen. Daarna ging het allemaal heel snel het huis is nog eerder af gekomen dan verwacht en het ziet er ook nog eens wonder schoon uit! Ik zou zeggen als je gedesinteresseerd bent kijk eens op de website!