Stoere stalen tafelpoten in combinatie met een prachtig eiken tafelblad, ideaal voor een prachtige (eetkamer)tafel, die een prominente rol speelt binnen de totstandkoming van uw droominterieur! Bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie stalen tafelpoten, zowel robuust als een subtielere ‘elegant serie’. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit (3 mm dik!) staal, met de hand gelast, voorzien van een hoogwaardige coating en natuurlijk ook voorzien van handige versteldoppen aan de onderkant en een stevige montageplaat aan de bovenkant. In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over zaken waar u – als consument – rekening mee moet houden bij de aanschaf van kwalitatieve stalen tafelpoten. Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over de dikte van het staal, bij ons is dit 3 mm dik!

Poten van 3 mm dik metaal bij EIKENvakman.nl.

Alle tafelpoten van staal bij EIKENvakman.nl zijn met de hand vervaardigd van 3 mm dik staal. Wij willen dit graag duidelijk benadrukken aangezien de meeste stalen tafelpoten worden gemaakt van 2 mm. Wij kiezen bewust voor een extra sterke & stevige tafelpoot van staal. Bij EIKENvakman.nl bent u verzekerd van een kwalitatieve stalen tafelpoot. In combinatie met een hoogwaardige poedercoating in fijnstructuur weet u zeker dat uw tafelpoot wel tegen een stootje kunnen, wel zo prettig! Een tafelpoot van 3 mm is natuurlijk ook wat zwaarder, maar nog steeds goed ‘te handelen’, hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken!

Wilt u meer weten over onze stalen tafelpoten, bekijk dan direct onze online collectie op eikenvakman.nl! Hier vindt u bij alle producten uitgebreide informatie & specificaties terug, evenals duidelijke foto’s uiteraard. Is er nog iets onduidelijk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren medewerkers zijn u graag van dienst!