Je hebt net een bedrijfje gestart en je bent ontzettend trots. Heerlijk, je eigen plekje waar jij het voor het zeggen hebt. Jij bepaalt wie er komt te werken, hoe de gang van zaken zal gaan en ook ga je over de kantoorinrichting. Dit laatste is nog wel een dingetje. Super tof dat je volledig zelf beslist hoe de kantoorinrichting eruit moet komen te zien, maar dan moet je wel goede ideeën hebben. Je wil een praktische inrichting die er zo mooi mogelijk uitziet. Welke spullen horen er allemaal thuis in een kantoor? In dit artikel zal je lezen welke dingen zeker niet mogen ontbreken op kantoor en ook lees je wat goede tips. 

Maak gebruik van scheidingswanden tussen alle werkplekken

Tussen de werkplekken is het aan te raden om gebruik te maken van een scheidingswand. Je toekomstige werknemers zullen minder last hebben van elkaars lawaai. Gaat bij de een de telefoon, dan is dit niet storend voor de ander. Ook zul je de werknemers niet snel horen klagen over het feit dat zij hun collega’s zo hard horen typen op de computer. Kortom, is een scheidingswand een item dat zeker thuishoort bij de kantoorinrichting. Een scheidingswand voor kantoor kan gewoon echt niet ontbreken.

Ga in zee met een bedrijf voor de kantoorinrichting

Heb je nog wat geld over van je startbudget? Super! Een handige tip is om een bedrijf in te schakelen die met jou mee kan kijken naar de perfecte kantoorinrichting. Breng eens een bezoekje aan verschillende sites. Een dergelijke site helpt je graag met het nadenken over kantoorinrichting. Er wordt rekening gehouden met een mooie uitstraling en een inspirerende omgeving. Een inspirerende werkomgeving zal namelijk zorgen voor creatieve ideeën op de werkvloer en het verhoogt de productiviteit van je toekomstige werknemers. Dat is uiteraard hoe jij het graag hebt als baas. 

Ga voor elektrische zit sta bureaus

Als laatste is het aan te raden om elektrische zit sta bureaus aan te schaffen voor de werknemers. Het zal de kantoorinrichting zeker ten goede komen. In dit artikel zal niet worden ingegaan op de vele voordelen ervan. Er zijn al genoeg artikelen te vinden op het internet waar precies staat beschreven waarom een zit sta bureau een meerwaarde heeft ten opzichte van normale bureaus. Het komt er in het kort op neer dat het gezonder is voor de werknemers en het daarnaast de productiviteit verhoogt. Verder is het een feit dat een elektrisch zit sta bureau gebruiksvriendelijker is dan een normaal zit sta bureau.

Wat mag er dus niet ontbreken bij jou op kantoor? Juist! Scheidingswanden tussen de werkplekken tegen geluidsoverlast en een elektrisch zit sta bureau omdat dit de gezondheid ten goede komt. Verder verhogen beide items de productiviteit op de werkvloer. Dat is ook erg fijn. Tot slot de tip om gebruik te maken van een bedrijf als OfficeMania, die graag met je mee wil denken over de inrichting die perfect past bij jouw bedrijf.