Daniels Traprenovatie

Een trap laten renoveren doe je niet zomaar, vaak gaat er lange tijd overheen van ergernis of zelf geprobeerd te hebben voordat je naar andere dingen grijpt. Je hebt misschien de trap al menig keer gelakt of geschilderd maar je blijft te maken hebben met kale plekken, en beschadigingen die je niet weggewerkt krijgt. Daniels traprenovatie zorgt er wel voor dat je trap er weer als nieuw uitziet, en je voor eens en altijd van die oude lelijke trap af bent. Niet alleen je trap, maar ook je woning knapt ervan op.

Daniels Traprenovatie

Professioneel en mooi

Wanneer je de trap laat renoveren door Daniels traprenovatie weet je zeker dat je er een schitterende trap voor terugkrijgt, je maakt je wensen kenbaar welke kleuren en materialen je wilt voor de trap. Samen met de specialist wordt er gekeken wat de mogelijkheden en de materialen om een trap te bekleden, de als het ware worden de oude treden omkleedt met ander materiaal om de oude treden onzichtbaar te maken. Oude lagen verf, putten en beschadigingen zijn weggewerkt en nooit meer te zien op je trap.

Mogelijk voor ieder soort trap

Of je nu een betonnen trap hebt, een dichte trap of een open trap in welke vorm dan ook. Bij Daniels traprenovatie wordt iedere trap gerenoveerd, met de nieuwste technieken en materialen zodat je altijd een mooie trap hebt waar je jaren van geniet. Alle materialen zijn slijtvast, zodat je niet snel met kale plekken zit op je trap. Voor de veiligheid wordt er ook met antislip materiaal gewerkt, hierdoor glijd je minder snel uit.