Je huis is wellicht toch wel één van de belangrijkste dingen die je in bezit hebt. Je huis is namelijk de plek waar je je fijn voelt, de plek waar je samenkomt met familie en vrienden, daar waar je herinneringen maakt. Omdat je huis zo belangrijk is, mag je er ook wel wat aandacht aan besteden. Af en toe moet je dan ook eens wat dingen veranderden, verplaatsen, vernieuwen, noem het maar op. Gaan we toch ons huis eens goed aanpakken dan proberen we ook gelijk een beetje mee te gaan met de trend, wel zo slim. Eén zo’n nieuwe trend is het gebruik van beton cire in uw huis.

Wat is beton cire?

Beton cire is eigenlijk een beton werk gemaakt op basis van, u raadt het al, beton. Het beton wordt in erg dunne lagen aangebracht. Er is dus dus niet gigantisch veel beton nodig om uw kamer om te toveren. Mensen gaan voor een product zoals beton cire omdat het product de boeken ingaat als zeer sterk, duurzaam en watervast. Het product is dan ook erg makkelijk in de onderhoudt, lekker gemakkelijk wonen dus. Daarnaast is beton cire en metal stuc erg gemakkelijk aan te leggen, waardoor er erg veel verschillende toepassing mogelijk zijn. Werkelijk, de verschillende mogelijkheden zijn eindeloos. 

Waar plaats ik beton cire?

Zoals al vermeld is beton cire dus erg flexibel. Vaak wordt het product gebruikt voor vloeren. Een betonnen cire vloer is namelijk erg stoer en gemakkelijk in de onderhoudt. Heeft u bijvoorbeeld een moderne woning, of gaat u graag mee met de nieuwste woontrend dan is beton cire echt perfect voor uw vloer. Daarnaast kunt u beton cire ook gebruiken voor de wanden van bijvoorbeeld uw badkamer. Badkamer beton cire geeft een erg strakke look. Badkamer beton cire kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld de wasbak. Ook hier geldt weer dat beton cire ervoor zorgt dat uw badkamer ongelooflijk snel en goed schoon te maken is. Als laatste is beton cire ook te gebruiken om een erg mooi tafelblad mee te maken voor bijvoorbeeld een eetkamertafel of een keukenblad. Een betonnen tafelblad geeft echt een stoere industriële look. Omdat beton cire ook nog eens watervast is en erg sterk is, kunt u het dus perfect gebruiken voor uw keuken.