Lichtkoepel prijs

De lichtkoepel prijs hangt af van een aantal factoren. Ten eerste is dat het type lichtkoepel. Een tweede factor is de uitvoering. Dus als je kiest voor een type lichtkoepel met HR++ glas is dat goedkoper dan hetzelfde type lichtkoepel met een zonwerende coating of met een geïntegreerde zonwering. De afmetingen hebben uiteraard ook invloed op de prijs. En ook de grootte van de bestelling. Als je besluit om meer dan één van hetzelfde type lichtkoepel aan te schaffen zal de prijs per stuk dalen. De meeste lichtkoepels worden met een opstand geleverd. Die hoef je dus niet apart te laten maken.

Lichtkoepel prijs

De lichtkoepel prijs beïnvloeden

Er zijn verschillende mogelijkheden om de lichtkoepel prijs te beïnvloeden. Dat kan door minder luxe opties te kiezen. Als je een zonwering wilt kan dat één met handbediening zijn, maar ook één die elektrisch wordt bediend. Een elektrische is uiteraard duurder. Een manier om de lichtkoepel prijs omlaag te brengen zonder invloed op de kwaliteit is het transport. Als je ervoor kiest om de gemonteerde lichtkoepel bij je thuis of bij het bedrijf te laten bezorgen betaal je daar een bedrag voor. Wie zelf over een vrachtwagen of bus beschikt kan de lichtkoepel ophalen bij de fabriek in Cuijk. Daarmee kun je een aanzienlijk bedrag besparen.

Lichtkoepel prijs

Calculator voor de lichtkoepel prijs

Wie op vlakkelichtkoepel.nl een bestelling wil plaatsen kan vooraf zelf exact uitrekenen wat de lichtkoepel prijs is. Op de site staat een handige calculator. Daarin kun je voor allerlei opties kiezen. Als eerste kies je een type lichtkoepel. Vervolgens geef je op wat de afmetingen van de lichtkoepel zijn. Daarna kun je kiezen voor een soort glas, de zonwering, en de wijze van transport. Door met deze instellingen te spelen kun je voor jezelf een optimale lichtkoepel prijs instellen.