vintage stoelen

Breng de jaren van toen weer terug met vintage stoelen van super-seat.com. Schitterend voor je restaurant, bar of huis. Stralende retro meubelen in diverse uitvoeringen en kleuren vind je in ons assortiment voor de scherpste prijzen, zodat je direct kunt afstemmen op je interieur. Niet voor niets zijn veel horecagelegenheden overgegaan op meubels met een vintage look.

vintage stoelen

De meeste hotels, bars en restaurants weten dat je met deze trend een warmer en een gezelliger sfeer kunt creëren. Het is daarom ook mode om verschillende elementen van vergelijkbare ontwerpcriteria in één ruimte te combineren. Hierdoor verander je de sfeer van het decor tot een huiselijke en gezellige uitstraling.

Simpele combinaties kunnen de sleutel tot succes zijn.

Ga voor mooie tafels van hout met metalen structuren, die je bijvoorbeeld kan combineren met deels metalen stoelen. Een indeling als deze, zal veel meer karakter geven aan de ruimte en stelt je meer in staat om de verschillende afwerking en texturen van het meubilair die deel uitmaken van de compositie te laten zien. Een eenvoudige aanpak die meer waarde en elegantie biedt aan de ruimte waar het in wordt toegepast.

vintage stoelen

Vintage is geen officiële “wettelijke” betekenis en kan verschillend opgevat worden. Meeste mensen denken dat het staat voor meubels van 30 tot 100 jaar oud te omschrijven en 100 jaar of ouder wordt dan geclassificeerd als antiek. Alle meubels in moderne stijl vanaf het midden van de eeuw en populair zijn sinds het eerste decennium van de 21e eeuw kun je beschouwen als zowel vintage als retro. Ben je helemaal lyrisch van deze stijl, dan wordt het tijd dat je een bezoekje brengt aan Super Seat in Culemborg.