Wanneer u op zoek bent naar kunstgras van een zeer hoge kwaliteit moet u bij Topkunstgras.nl zijn! Hier bieden ze u de beste kwaliteit kunstgras tegen een zeer scherpe prijs. U kunt nu namelijk het hele jaar genieten van hoogwaardig kunstgras. Nou horen wij u denken, kunstgras tegen een lage prijs is toch helemaal niet mogelijk?! Dat is het wel. U kunt bij Topkunstgras.nl namelij kunstgras kopen tegen groothandelprijzen!

Het voordeel van Topkunstgras.nl :

  • Wij hebben een zeer snelle service en kunnen uw kunstgras binnen 24 uur leveren. ( Dit geldt alleen in de periode zonder vorst ).
  • Wij leggen het kunstgras zelf, zo bent u ervan verzekerd dat uw kunstgras goed wordt gelegd. Bij Topkunstgras.nl hebben wij namelijk alleen gecertificeerd personeel die alles van kunstgras weten.
  • U krijgt na het afleveren een onderhoudspakket mee voor het kunstgras. Hiermee kunt u het gras zelf onderhouden. Hier heeft u niet veel tijd voor nodig!
  • Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Hierna zullen wij een offerte voor u opmaken en wanneer u hiermee akkoord gaat bent u verzekerd van een fijne partner!

Hoe Topkunstgras.nl te werk gaat

Uiteraard beginnen wij met een vrijblijvend gesprek waarin wij samen met u de mogelijkheden bespreken. Ook zullen wij uw wensen niet vergeten! Wij maken voor u een offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat zullen wij in een korte tijd ( mits u dat uitkomt ) het gras voor u leggen!