rook rook2 rook1Een hele poos al heb ik er over na lopen denken om een open haard te plaatsen in mijn woonkamer, dit is heerlijk warm voor in de winter en ook is het reuze gezellig om met zijn allen bij het vuur te zitten. Ik besloot een Rookkanaal online bestellen en dat ging me goed af, enkele dagen later kwam het al binnen. Ik besloot het te bestellen bij dit bedrijf vanwege de voordelen die er aan zitten verbonden, namelijk bespaar je dertig tot veertig procent op materiaal kosten en het is gemakkelijk zelf te installeren, mocht het echt niet lukken kun je ook makkelijk een installateur laten komen die het voor je klaar maakt.

Ik ben erg blij met de aankoop

Toen ik erachter kwam dat een Rookkanaal online bestellen zo gemakkelijk was ben ik gelijk gaan kijken naar de verschillende aanbieders maar telkens kwam ik weer terug bij dit zelfde bedrijf. Ik heb hem pas geïnstalleerd en laatst toen het was frisser was hebben we hem maar gelijk gebruikt, dit was echt een leuke ervaring omdat het nu eindelijk zover was. We hadden al wat hout verzameld van te voren en toen hebben we een heerlijk sfeer vuurtje aangemaakt waar we de hele avond van hebben kunnen genieten, het is echt een aanrader om dit in je huis aan te brengen.