Welkom beste lezers, ik heb een leuk stukje voor jullie dat gaat over een design tuinset! Ik zal even in het kort vertellen waarom ik specifiek voor dit onderwerp heb gekozen. Het zit namelijk zo, een vriend van mij is een week geleden verhuisd naar een heel leuk huisje net buiten de stad. Hij heeft aan mij gevraagd of ik hem zou willen helpen met van alles en nog wat. Denk hier bij aan het interieur van zijn huis maar ook de tuin was aan de orde. Zelf zat hij heel lang te twijfelen welke indeling hij het beste zou kunnen toepassen. Achter in de tuin is een speciaal stukje gekomen waar allemaal lounge banken komen te staan. Daar overheen komt een overkapping zo dat als het regent je nog steeds lekker kan zitten.

Op zoek naar tuin meubilair!

Mijn vriend moest dus gaan zoeken naar leuk meubilair voor in de tuin. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Hij is langs heel veel winkels geweest maar kon steeds niks vinden wat goed in zijn tuin paste. De dingen die hij gevonden heeft waren of heel duur of de kwaliteit was heel erg slecht. En dat wil je natuurlijk niet als het elke dag buiten moet staan. Tot dat hij op een website kwam waar ze hele mooie disign tuinset verkochten. Hij heeft meteen een bestelling gedaan en het staat er nu heel mooi bij in zijn tuin. Neem maar eens een kijkje naar onderstaande foto!