vloerloods

Het is zover, je gaat het studentenleven tegemoet en mag een studentenkamer betrekken. Belangrijk is dat je studentenkamer maandelijks betaalbaar is. Om het geheel betaalbaar te houden wil je bij de inrichting het liefst ook met zo weinig mogelijk budget toch je studentenkamer inrichten. Natuurlijk moet het er ook nog wel een beetje mooi uitzien. Daar gaan we voor!

Vloeren en muren

Als je ongeveer weet voor welke inrichting je gaat, kun je kleuren gaan bepalen. De basis van je interieur is eigenlijk de vloer en de muren. Hier kun je al geld op besparen door op zoek te gaan naar een mooie vloeren, zoals tapijt of goedkoop laminaat bij Vloerloods. Vloeren hoeven niet duur te zijn en bepalen al voor een deel wat je wil uitstralen in je interieur.

De muren kun je een leuk kleurtje geven. Er zijn vele soorten verf of behang. Als je goedkoop en snel klaar wil zijn, kies dan voor goede en voordelige verf. Er zijn vele instructies en instructievideo’s te vinden op het internet. Als je dit volgt, kun je zelf heel mooi en voor weinig geld je muurtjes verven. Het is ook nog eens heel leuk om te doen en je kunt daarna trots zijn op het resultaat.

Goedkope meubels

Natuurlijk heb je ook meubels nodig in je studentenhuis of studentenkamer, vooral als je een goedkope kamer hebt gevonden en die niet gemeubileerd is. Geen zorgen, hier is ook een oplossing voor. Je kunt voor een prikkie meubels vinden bij lokale kringloopwinkels. Niet alles zal bij elkaar passen of geschikt zijn, maar vaak is er wel genoeg keuze en sommige meubels kunnen nog best een tweede leven mee, al dan niet met een likje verf hier en daar.

Daarnaast kun je zo veel mogelijk inboedel van jezelf meenemen, zoals een kledingkast of bureau, zodat je daar in ieder geval al niet meer hoeft te zoeken. Vaak zijn dit ook grotere uitgaven, die je het liefst wil vermijden met een studentenbudget. Je bed meenemen kan natuurlijk ook, maar dat is in veel gevallen niet handig, omdat je natuurlijk ook je ouderlijk huis eens in de zoveel tijd moet opzoeken 😉