keuken

In een keuken wil jij je thuis voelen toch? Tenminste het is heerlijk als je genoeg ruimte hebt om te koken. Daarnaast is een glimlach op je gezicht ook niet verkeerd. Zoals ieder jaar keren ook dit jaar de keukentrends uit 2020 terug. Is de landelijke keuken nog in? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van apparaten en welke kleuren moet je niet links laten liggen? Je lees het in onze blog met Keukentrends van 2020.

 1. Creëer de mooiste looks met de nieuwe keuken kleuren trends
  In een keuken gebruik je voornamelijk effen kleuren, maar het moet natuurlijk niet saai worden. Hoe pak je dat aan? Kies voor een effen kleur die jij tof vindt. Vervolgens voeg je wat decoratie elementen toe. Dat zorgt ervoor dat je keuken stijlvol wordt en je de komende maanden zeker niet gaat vervelen.
 2. Geef je keuken een knipoog met Terrazzo
  Het is voornamelijk heel belangrijk dat je aanrechtblad ruim is, zodat je veel kan experimenteren in de keuken. Maar kies niet alleen voor ruim, want de Italianen hebben weer wat moois ontworpen, namelijk een Terrazzo aanrechtblad. Wij horen je al denken “wat is dat?”. Het is van een grootdeel gemaakt van natuursteen, waardoor het chique en duurzaam oogt. Het aanrechtblad is verkrijgbaar in meerdere tinten.
 3. Meer ruimte nodig? Ga voor een bijkeuken
  Het is toch wel fijn als je iets meer ruimte hebt in je keuken. Dit kan door middel van een bijkeuken. Deze ruimte kun je benutten door er een extra koelkast neer te zetten, een wasmachine en/of een droger. Wat dacht je van een grote grijze kast, met daarin een witte wasmachine en een droger. Dan kun je de andere lege vakken gebruiken voor kristallen, glazen vazen of mooie decoratie.
 4. Zeg hallo tegen inductiefornuis en doei tegen gas
  Maak kennis met een inductiefornuis. Een groot voordeel hiervan is dat er weinig energie verloren gaat tijdens het koken. Dat komt doordat de pannen worden verhit en niet de plaat waar de pannen op staan. Daarnaast wil Nederland ervoor zorgen, dat er in 2050 geen enkel huis meer is aangesloten op aardgas. Zeg ja tegen inductiefornuis en laten we gezamenlijk dit doel realiseren.
 5. Deel de brede keukenlades efficiënt in
  Kasten boven de keuken verdwijnen en brede keukenlades verschijnen. Dit komt voornamelijk, omdat de lades efficiënter in te richten zijn. Ook zorgt het voor een mooie, strakke en rustige uitstraling in de keuken. En niet te vergeten. Je hebt meer opbergruimte. Dus pak je boodschappentas en haal de lekkernijen maar in huis.