laminaat

Ontdek de vele mogelijkheden van laminaat

Welke laminaatvloer past bij jou?

Ben je op zoek naar een vloer voor jouw woning? Als je de woonmagazines hebt doorgebladerd, ben je vast al veel verschillende soorten vloeren tegengekomen. Zo ook de laminaatvloer. Wist je dat er een hele uitgebreide laminaatcollectie is? Je kunt laminaat in allerlei kleuren, prints, lengtes, breedtes en diktes krijgen. Er is dus ongetwijfeld een laminaatvloer die aan jouw wensen voldoet en bij jouw persoonlijke stijl past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van laminaat? Lees dan snel verder, want wij gaan er in dit blog verder op in.

Niet van echt te onderscheiden

Tegenwoordig is laminaat niet meer van echt hout of beton te onderscheiden. Dat komt enerzijds door de natuurlijk ogende print en anderzijds door de matte afwerking van de laminaatvloer. Wie laminaat in huis haalt, heeft dus de look van een echte houten vloer of betonvloer in huis, maar met alle voordelen van laminaat.

De voordelen van laminaat

Wat zijn dan de voordelen van laminaat? Laminaat is:
  • Makkelijk te leggen
  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • In een enorm aanbod aan prints te verkrijgen

Voor elke interieurstijl

Welke interieurstijl je ook hebt, een laminaatvloer past er hoe dan ook bij! Want laminaat is overal bij te combineren. Of je nu houdt van een houtprint, een tegeldecor, een betonlook of toch liever visgraat laminaat wilt het kan allemaal! Daarnaast zijn laminaatplanken in trendy decors en kleuren te verkrijgen. Er is dus keuze genoeg!

Laminaat plaatsen

Heb je een mooie laminaatvloer voor jouw woning gevonden? Dan moet deze nog geplaatst worden. Gelukkig is dat geen probleem, want je schakelt hier gewoon een specialist voor in. Je kunt ook zelf het laminaat leggen, maar als je er zeker van wilt zijn dat de laminaatvloer goed gelegd wordt, raden wij je aan een professional te vragen. Wil je meer weten over laminaat? Of heb je nog vragen? Laat het ons weten! Stuur ons een berichtje via het contactformulier.