Schoonmaken is of het onderdeel van het huishouden waar je elke dag mee bezig bent of het onderdeel dat je zo lang mogelijk uit blijft stellen. Waar de een absoluut niet tegen een beetje vuil kan, heeft de ander om de haverklap al weer een schrobber in de hand. Het kan moeilijk zijn om schoon te maken. Gelukkig heeft het schoonmaakbedrijf Nunspeet een aantal goede tips voor je op een rijtje gezet. Wil je weten welke schoonmaaktips dit zijn? Lees dan snel de tips in dit artikel!

Tip 1: Maak je eigen schoonmaakproducten

Misschien heb je het ooit wel eens gehoord. De meeste schoonmaakmiddelen doen meer kwaad dan goed. Ze tasten de producten aan en daardoor wordt de levensduur van de objecten in huis verkort. Om dit te voorkomen is het dus een goed idee om je eigen schoonmaakmiddelen te maken. Om de ramen te wassen kun je bijvoorbeeld het beste een beetje water mengen met azijn, alcohol en citroenolie. Je ramen zullen hierdoor spik en span zijn. Je kan natuurlijk ook voor je ramen deze glazenwasser Amersfoort vragen.

Tip 2: Citroen

Over zelfgemaakte schoonmaakmiddelen gesproken, citroen is in ieder huishouden een echte lifesaver. Citroen heeft namelijk enorm veel verschillende voordelen in het huishouden. Zo gaat het vieze luchtjes tegen en maakt het de moeilijkste dingen schoon.

Tip 3: Zout

Ook zout is een van deze wondermiddel. Vaak wordt zout in combinatie met citroen gebruikt om het huis schoon en fris te houden. Zout is vooral een perfect middel om vlekken te verwijderen. Heb je vlekken in je nieuwe vloerkleed zitten? Het is binnen een mum van tijd weg door een laagje zout.