Interieur

Atlas Meubelen is dé meubelzaak in Tilburg. Wil je een bank, boxspring, stoel of een laminaat vloer? Ze hebben alles, in verschillende kleuren, maten, materialen etc. Bij Atlas Meubelen krijg je kwaliteit voor de beste prijs. Alles wordt gratis thuis bezorgd en bij elk artikel kun je de kleur en stof kiezen. De merken waarmee ze samenwerken zijn onder andere: Van Hardeveld Vloeren, Recor Home, Caresse, NEYT fine furniture for fine people en UCD furniture.

Meubelzaak in Tilburg

Atlas Meubelen; Dé meubelzaak in Tilburg

De directeur van Atlas Meubelen, Veli Bakir, is begonnen in 1996. Atlas Meubelen levert betaalbare design meubelen en laminaat vloeren. Ze willen graag dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn/haar eigen identiteit en persoonlijke sfeer aan het huis kan geven. Om dat thuisgevoel te creëren aan je interieur. Ben je geïnteresseerd? Kom dan eens langs in de showroom in Tilburg (Hoefstraat 181, 5014 NK Tilburg)! Ze hebben tientallen laminaat vloeren en honderden meubels voor elke woonstijl! Heb je vragen of wil je dat ze ergens mee helpen? Neem dan contact met ze op via e-mail of telefoon. Op zondagen zijn ze gesloten, maandag van 13-18 uur en op alle andere dagen zijn ze bereik- en beschikbaar van 10-18 uur.

Bank

Laminaat vloeren

Ze hebben veel soorten collecties:

–          Authentic Elite Vintage Mix

–          Century Loft

–          Trendline

–          Mountain Home

–          Classic

–          Cabana

–          Century Elegance

Zo hebben ze per collectie verschillende kleuren zoals: lichtgrijs, Natuur, Zomer Eiken, Roodbruin, Warm grijs, Oak Light, Oak Dark, Antraciet Eiken, Rugged Oak, Harvester Oak, Krijt, Ruig Natuur etc.

Als ondervloer hebben ze ook verschillende soorten: Protecta 3 mm, Underfloor 4 mm, Silent + en Egaliso. Al deze ondervloeren hebben ook weer eigen kenmerken en de een past natuurlijk beter bij een vloer dan een andere. Je kunt altijd komen kijken als je geïnteresseerd bent!