Heeft u wel eens de blog van Letsleds al gelezen of gezien? Het is een echte aanrader om deze prachtige en handige blog te bekijken. Er staan vele verschillende artikelen op die iedereen wel een keer van pas kunnen komen. Ze gaan natuurlijk over lampen en verlichting. Zo hebben ze bijvoorbeeld op de blog een artikel over de veelgemaakte fouten bij het overstappen naar LED lampen maar ook een artikel over de energie inversteringsaftrek van 2019. Ga daarom snel naar de blog en lees alles over het onderwerp waar u iets over wilt weten.

De blog is een echte aanrader! 

Een tijdje geleden heb ik nieuwe lampen gekocht op de website van Letsleds. Hier koop ik al vele jaren met plezier producten. Dit komt omdat zij een zeer ruim assortiment hebben waarbij alle producten van een hoge kwaliteit zijn en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Daarnaast worden ze ook zeer snel thuisbezorgd. Toch had ik een tijdje terug een vraag over een bepaald onderwerp over lampen. Ik ben op het internet gaan kijken maar kon het daar niet vinden. Toen ben ik naar de blog van Letsleds gegaan en hier stond er prachtig artikel met het antwoord op mijn vraag.