Vanaf het moment dat ik ben gaan samenwonen met mijn partner kon ons geluk niet meer op. De dagen vliegen enorm snel voorbij en voor je het weet wonen wij er ondertussen alweer vijf jaar. Aangezien wij in de weer zijn begonnen met renoveren van onze woonkamer is ons huis erg rommelig. Overal staan de spullen van de woonkamer, onze vloer wordt op dit moment gelegd waardoor de woonkamer leeg moest. Gelukkig is dit snel voorbij en kunnen wij verder met het volgende project, onze keuken!

Om mijn partner een uniek en leuk cadeau te geven ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf waar wij bierglazen bedrukken kunnen. Door middel van een bedrukte bierglas hoop ik van harte dat mijn partner hier ook gebruik van zult maken. Hij is namelijk degene die dagelijks bezig is in onze woonkamer, uiteraard samen met mij.

Gevonden!

Wat dat betreft is hij erg intensief bezig met het verbouwen van onze woning. Ikzelf ben fulltime aan het werk waardoor ik in de avond er niet op zit te wachten om thuis te moeten verbouwen. Daarentegen is mijn man wat “harder” hierin. Zodra hij thuis komt uit het werk pakt hij de werkzaamheden in de woonkamer direct op. Dit stel ik natuurlijk enorm op prijs waardoor ik ben gaan zoeken naar unieke bierglazen. Hij vindt het heerlijk om zo nu en dan met vrienden een biertje bij ons thuis te drinken. Hierdoor besloten dat ik bierglazen bedrukken ga om dit vervolgens te overhandigen aan mijn partner!